Personel Adayı Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA

PERSONEL ADAYI AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni; başvuru yapmış olduğunuz Psikon Sağlık ve Psikolojik Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. (Psikon Terapi veya Veri Sorumlusu) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. maddesi uyarınca veri sorumlusunun aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek üzere, Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul Ve Esaslar Hakkında Tebliğ’e uygun olarak hazırlanmıştır.

Psikon Terapi kişisel verilerinizin, ilgili mevzuata ve kişisel verilerin korunması alanındaki temel ilkelere uygun olarak işlenmesini ve gerekli idari ve teknik her türlü tedbirin alınarak kişisel verilerinizin güvenliğinin sağlanması konusunda azami hassasiyet göstermektedir.

Paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz aşağıda izah edilen usul ve esaslara uygun olarak Psikon Terapi tarafından işlenecektir.

1) Veri Sorumlusunun Kimliği

Paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz “İhsaniye Mah. Sultan Cem Cad. A Plaza B Blok No:33/305 Selçuklu/KONYA” adresinde yerleşik Psikon Sağlık ve Psikolojik Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından veri sorumlusu sıfatı ile işlenmektedir.

2) Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları ve Hukukî Sebepleri

Paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz; çalışan adayı/stajyer/öğrenci seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi, çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülerek tarafınızla iletişime geçilmesi, insan kaynakları süreçlerinin planlanması amaçlarıyla tarafınızca verilen aydınlatılmış açık rıza hukuki sebebine dayalı olarak; talep ve şikâyetlerinizin takibi ve yerine getirilmesi amacıyla “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayalı olarak işlenmektedir. Kişisel verileriniz anılan işlenme amaçları dışında farklı amaçlarla işlenmeyecek ve bu amaçlar dışında kullanılmayacaktır.

3) Kişisel Verilerinizin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

Paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz; Psikon Terapi tarafından yalnızca faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi ve yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amaçlarıyla sınırlı olarak, talep olması halinde, yetkili mercilere aktarılabilecek olup bunun dışında herhangi bir kişi veya kuruluş ile paylaşılmayacaktır.

4) Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz; “kişisel veri sahibinin açık rızası”, “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayalı olarak işlenmektedir. Bu işleme faaliyeti; form doldurulmak suretiyle veya diğer yazılı usullerde, web sitesi kanalıyla otomatik yollarla veya telefon yahut e-posta iletileri aracılığıyla gerçekleşmektedir.

5) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. Maddesinde Sayılan Haklarınız

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul Ve Esasları Hakkında Tebliğ’e uygun olarak veya www.pedagogkonya.com adresinde yer alan başvuru formu ile yine aynı adresteki Veri Sorumlusuna Başvuru Esasları ve Başvuru Formu’na uygun olarak yapabileceğiniz başvuru ile kendinizle ilgili olmak kaydıyla;

i. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

ii. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

iii. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

iv. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

v. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

vi. KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

vii. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

viii. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarınızı kullanabilirsiniz.

Sayılan haklarınızı kullanacağınız başvurunuz, Psikon Terapi tarafına ulaşmasını takiben en kısa sürede ve en geç 30 gün içerisinde paylaşmış ve tercih etmiş olduğunuz iletişim kanalları vasıtasıyla cevaplandırılacaktır.

Yasal Uyarı!

www.pedagogkonya.com bulunan tüm içerikler www.pedagogkonya.com’a gelen ziyaretçileri bilgilendirmek amacı ile hazırlanmaktadır. www.pedagogkonya.com’da yer alan tüm bilgiler (Blog Yazıları, makaleler, sayfalar), hiçbir zaman bir hekim tedavisinin ya da konsültasyonunun yerini almaz. www.pedagogkonya.com sitemizden yola çıkarak herhangi bir ilaç tedavisine başlanması ya da mevcut tedavinizin değiştirilmesi kesinlikle tavsiye edilmez ve önerilmez. www.pedagogkonya.com site içeriğimiz kişisel teşhis ya da kişisel tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. www.pedagogkonya.com sitemizde Türkiye Cumhuriyeti kanun içeriğine aykırı ilan ve reklam yapma kastı bulunmamaktadır.

Google Yorumlarımız

Ömer Ali Bala (Furkan Reklam Ajansı)
Ömer Ali Bala (Furkan Reklam Ajansı)
14/03/2024
Konya çocuk psikoloğu pedagogu aile psikoloğu olarak şiddetle öneririm
şevval savul
şevval savul
04/01/2024
Uzman çocuk psikologları, çocuk gelişim uzmanları ve pedogog arayışlarınızda güvenle tercih edilecek profesyonel bir kurum.
sevim erman
sevim erman
31/12/2023
Uzman psikologların bulunduğu,oyun terapisi ve çocuk testleri alanında profesyonel hizmet verilen bir kurum.
ali erman
ali erman
10/12/2023
İyi hizmet veren kaliteli bir kurum.Tebrikler…
ÖMER GİRGİN
ÖMER GİRGİN
26/11/2023
Pedagog, çocuk psikolojisi, çocuk gelişimi konusunda uzmanların olduğu profesyonel kurum.
Muammer Gümüş
Muammer Gümüş
23/11/2023
Konya'da alanında uzman tek klinik. Doktor tavsiyesi üzerine uzun süre pedagog arayışında bulunduk. Sonunda Psikonu bulduk. 8 seans pedagog randevumuzun ardından şuan çocuğumuz çok iyi çok şükür.
Gülümseyen Depresyon
Gülümseyen Depresyon
28/05/2023
Çocuklarınıza çocuk psikoloğu arayışınızda güvenle tercih edeceğiniz bir kurum.
Canan Öztürk
Canan Öztürk
22/09/2021
Konya'nın en iyi yeri yazanlar hepsini tek tek denemiş mi merak ediyorum. Sağlıkla ilgili bir konuda bu kadar faydasız yorumlar bırakmakla neye hizmet ediyorsunuz. Ismarlama yorumlar çok belli oluyor.

Sitemizde kullanılan görsel ve illustrationlar Psikon’a ait olup izinsiz kullanılması durumunda yasal süreç başlatılacaktır. © 2016 – 2024 Psikon Uzman Çocuk ve Ergen Psikolojisi Pedagog Kliniği Konya. Designed By Furkan Reklam Ajansı